تو کنکور باید بدونی چه تست هایی رو اول حل کنی و چه تست هایی رو آخر! یعنی استراتژی حل تست داشته باشی . تازه چه جوری سریع حل کنی که وقت کم نیاری و استرس نگیری! اینارو هم من بهت می گم ، ما که با هوشیم باید راهمون فرق کنه!!!
همیشه بچه ها می گن خیلی می خونم اما درصدم خیلی فرق نمی کنه!!! ما تو این کلاس ها ، در عرض 16 جلسه (8هفته) درصد های پایین رو تا 50 درصد و درصدهای بالا رو تا 20 درصد بالا می بریم. پس شانس قبولی تو رشته های خوب برات بیشتر میشه!!!
تو این دوره قرار نیست همه ی فیزیک رو بگم ، اما همه ی نکات مهم رو می گم ضمن این که بررسی می کنیم احتمال اومدن کدوم تست ها بیشتره و چی کار کنیم با خیال راحت تر تست فیزیک بزنیم . کاری که خودت به تنهایی نمی تونی انجام بدی
امسال برای پانزدهمین ساله که کلاس تست و نکته و همایش برگزار می کنم، این دوره از اوایل اردیبهشت96 شروع میشه ، روزهای دوشنبه ، هشت هفته طول می کشه و تو هر هفته دو جلسه کلاس داریم و تو این کلاس ها تست های احتمالی و نکات اساسی رو بررسی می کنیم
بهمن ۱۳۹۵
ش ی د س چ پ ج
« دی    
 1
۲۳۴۵۶۷۸
۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵
۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲
۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹
۳۰  
 

علوم تغذيه

بگذاريد غذايتان نخستين پزشك شما باشد.» اين كلمات قصار كه بخشي از سوگندنامة پزشكي در 377 سال پيش از ميلاد مسيح است،‌ امروزه اهميت و ارزش خود را بيش از پيش روشن ساخته و بيانگر مهمترين هدف علم تغذيه است. علمي كه به ما مي‌آموزد هر آنچه مي‌خوريم و مي‌نوشيم، به طور مستقيم بر نحوه فعاليت جسماني و رواني ما تأثير دارد. به عبارت ديگر سوء‌تغذيه يا تغذيه نادرست مي‌تواند موجب انواع بيماري‌ها گردد. براي مثال چاقي، تصلب شرائين،‌ اختلال‌هاي روده و معده و فشار خون، ناشي از استفاده بي‌روية غذاهاي پركالري، نمك، چربي و كمبود مواد سلولزي است يا استفاده سرخود و بي‌روية ويتامين‌ها در كودكان موجب دشواري‌هاي يادگيري و تحصيلي مي‌شود و از سوي ديگر سوء‌تغذيه و كمبود مصرف ويتامين‌ها نيز عامل گواتر، كم‌خوني، كوري،‌ عقب‌ماندگي ذهني و ده‌ها بيماري ديگر مي‌شود. از همين رو رشته تغذيه در عصر حاضر اهميت بسيار زيادي دارد. اين رشته‌ به‌ رژيم‌ درماني‌، اصول‌ علم‌ تغذيه‌، ارزش‌ مواد غذايي‌ و نحوه‌ تغذيه‌ مناسب‌ براي‌ حفظ‌ سلامت‌ بدن‌ مي‌پردازد. در اين‌ ميان‌ اصول‌ علم‌ تغذيه‌ بررسي‌ مي‌كند كه‌ چه‌ فرآيندي‌ روي‌ مواد غذايي‌ خورده‌ شده‌ انجام‌ مي‌گيرد تا جذب‌ يا دفع‌ شود و رژيم‌ درماني‌ نيز نوع‌ رژيم‌ غذايي‌ لازم‌ در بيماري‌هاي‌ مختلف‌ را مشخص‌ مي‌كند، چون‌ در برخي‌ از بيماري‌ها، بعضي‌ از مواد غذايي‌ بايد حذف‌ شده‌ يا بيشتر مورد استفاده‌ قرار گيرد مثل‌ بيماري‌ گواتر كه‌ از كمبود يد ايجاد مي‌شود. اين‌ رشته‌ داراي‌ دو شاخه‌ عمده‌ است‌ كه‌ عبارتند از : الف‌) تغذيه‌ گروه‌هاي‌ مختلف‌ جامعه‌ مانند سالمندان‌، معلولين‌ و كودكان‌ و نوجوانان‌. ب‌) تغذيه‌ باليني‌ كه‌ شامل‌ تغذيه‌ و مشاوره‌ غذايي‌ بيماران‌ بستري‌ و سرپايي‌ مي‌شود. توانايي‌هاي‌ لازم ‌: همان‌طور كه‌ يك‌ پرستار بايد به‌ كار خدماتي‌ علاقه‌مند باشد، كارشناس‌ تغذيه‌ نيز بايد روحيه‌ خدماتي‌ داشته‌ و صبر و حوصله‌ لازم‌ را براي‌ صحبت‌ با بيمار و راهنمايي‌ او داشته‌ باشد. حتي‌ دانشجوياني‌ كه‌ مايلند پس‌ از فارغ‌التحصيلي‌ دفتر مشاوره‌ غذايي‌ داير كنند، بايد داراي‌ 3 سال‌ سابقه‌ كار در بيمارستان‌ باشند. همچنين‌ داوطلبان‌ علاقه‌مند به‌ اين‌ رشته‌ لازم‌ است‌ در دروس‌ زيست‌شناسي‌ و شيمي‌ كه‌ پاية‌ دروس‌ دانشگاهي‌ اين‌ رشته‌ است‌ توانمند باشند. موقعيت‌ شغلي‌ در ايران ‌: تا چند سال‌ پيش‌ فارغ‌التحصيلان‌ رشته‌ تغذيه‌ حتي‌ در بيمارستان‌ها جايگاه‌ مشخص‌ و تعيين‌شده‌اي‌ نداشتند اما در چند سال‌ اخير بخصوص‌ از زماني‌ كه‌ به‌ كارشناسان‌ تغذيه‌ اجازه‌ مطب‌ داده‌ شده‌، اين‌ رشته‌ در بيمارستان‌ها هويت‌ و جايگاه‌ تازه‌اي‌ پيدا كرده‌ است‌، اما متأسفانه‌ هنوز در بين‌ پزشكان‌ نقش‌ و اهميت‌ كارشناسان‌ اين‌ علم‌ روشن‌ نشده‌ است‌. در حالي‌ كه‌ بايد همكاري‌ تنگاتنگي‌ بين‌ پزشكان‌ و متخصصان‌ تغذيه‌ وجود داشته‌ باشد و در واقع‌ هرجا كه‌ يك‌ پزشك‌ متخصص‌ غدد، قلب‌ و عروق‌ يا كليه‌ حضور دارد، بايد در كنارش‌ يك‌ متخصص‌ تغذيه‌ باشد. چون‌ پزشك‌ فقط‌ ليست‌ غذاها يا مواد غذايي‌ كه‌ بيمار نبايد بخورد، تعيين‌ مي‌كند اما كارشناس‌ تغذيه‌ مي‌گويد كه‌ يك‌ بيمار چگونه‌ و چقدر بايد بخورد تا هم‌ مواد غذايي‌ مورد نياز به‌ بدنش‌ برسد و هم‌ رژيم‌ غذايي‌ را حفظ‌ كند. درس‌هاي‌ اين‌ رشته‌ در طول‌ تحصيل ‌: دروس‌ پايه‌: زيست‌شناسي‌، روانشناسي‌، جامعه‌شناسي‌، شيمي‌ عمومي‌، فيزيك‌، فيزيولوژي‌، تشريح‌ تئوري‌، تشريح‌ فيزيولوژي‌ عملي‌، ميكروب‌شناسي‌، شيمي‌ آلي‌، آمار حياتي‌، بيوشيمي‌ مقدماتي‌، ميكروب‌شناسي‌ مواد غذايي‌. دروس‌ اصلي‌: اصول‌ اپيدميولوژي‌، تغذيه‌ اساسي‌، بهداشت‌ و مسموميت‌هاي‌ غذايي‌، مديريت‌ بخش‌ غذايي‌، نقش‌ تغذيه‌ در خدمات‌ بهداشتي‌، فيزيولوژي‌ تغذيه‌، زبان‌ اختصاصي‌، بيوشيمي‌ متابوليسم‌، اصول‌ و روش‌هاي‌ نگهداري‌ مواد غذايي‌، شيمي‌ مواد غذايي‌، اصطلاحات‌ پزشكي‌ و بيمارستاني‌، اقتصاد غذا و برنامه‌ريزي‌، بهداشت‌ عمومي‌. دروس‌ تخصصي‌: بيماري‌هاي‌ ناشي‌ از سوءتغذيه‌ و اپيدميولوژي‌، تنظيم‌ برنامه‌ غذايي‌، تغذيه‌ گروه‌هاي‌ ويژه‌، رژيم‌ درماني‌، بررسي‌ وضع‌ تغذيه‌، آموزش‌ تغذيه‌، تأثير فرآيند بر ارزش‌ غذا، تغذيه‌ دوران‌هاي‌ مختلف‌، سمينار، اكولوژي‌ تغذيه‌، كارآموزي‌. دانشگاه‌هاي پذيرنده: دانشگاه‌هاي علوم پزشكي و خدمات بهداشتي ـ درماني اصفهان، اهواز، تبريز، شهيد بهشتي ـ تهران ، شيراز . مقاطع تحصيلي: كارشناسي دوره‌ها: روزانه، شبانه دانشگاه: دولتي گرايش‌ها:

بــرچسب ها :
امتیاز دهیـد :
اگر این مطلب را دوست دارید پس like کنید :

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.



 
 
نظرات :
2933
بازدید امروز :
1592
بازدید دیروز :
2965
تعداد عضو ها :
13488
کل مطالب :
2177
 
تلفن :
021-66388462
فکس :
021-66389469
همراه :
09121184523
ارسال پیامک :
10008395
info@m-ganji.com
 
نماد اعتماد الکترونیکی